ANATOLIA 23

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 607 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolia 23. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 21:14 Bezorging top De friet was koud en slap ! De prijs en kwaliteit is niet al te best
30 jan 2023 om 18:47 Ik heb aangegeven dat de bestelling binnen 90 min aankwam, maar dit komt omdat wij zelf aan hebben gegeven hoe laat wij het eten wilden ontvangen. Eten was lekker!
15 jan 2023 om 21:35 Snelle bezorging, 10min voor de tijd die ik doorgegeven had. En alles was nog heel warm
13 jan 2023 om 19:18 Erg snelle bezorging! Sneller dan aangeven stond. Eten was prima.
5 jan 2023 om 19:53 De gekoelde drank werd in dezelfde thermisch isolerende box vervoerd als waar mijn warme eten in zat. Drank lauw....... Eten lauw. Meestal verpakken ze dit apart.... Vandaag niet :-(
4 jan 2023 om 1:21 Was prima
2 jan 2023 om 18:06 Zoals gewoonlijk lekker gegeten. Durum shoarma, portie friet en groot broodje shoarma besteld. Dit keer was de portie friet precies goed en niet slap. Tot de volgende bestelling!
2 jan 2023 om 6:29 eten was snel geleverd ,nog goed warm en erg lekker!
30 dec 2022 om 21:27 Opmerkingen worden niet gelezen. Slap en kleffe calzone, kebab niet vers. Helaas deze keer geen goede ronde. Vorige keer was het echt erg lekker.
29 dec 2022 om 6:24 Was heeeeeel erg lekker, ik bestel voortaan hier, dit was de enigste die open was tussen kerst en Nieuwjaar, maar lekker heeeeeel lekker