ANATOLIA 23

ANATOLIA 23 De lekkerste pizza's en grillgerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 526 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolia 23. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 5:13 Er zit bijna niks in de kapsalon , ik bestel er voorlopig niks meer
23 jun 2022 om 20:48 Heel snel bezorgd. Warm lekker en vers eten. Kapsalon met rijst is zeker een aanrader
16 jun 2022 om 2:00 Dogan can, was erg lekker, alleen beetje extra kip doen volgende keer
15 jun 2022 om 14:11 Gewoon goed en snel/ volgens schatting geleverd.
14 jun 2022 om 11:55 Perfect
13 jun 2022 om 11:39 Supersnel bezorgd alles heel goed warm,friet niet slap gewoon lekker eten.
13 jun 2022 om 11:00 Polecam. Trochę słabo z dostawą bo wolny termin dostawy był niecałe 3 godziny po złożeniu zamówienia. No ale jak się robi dobre jedzonko, jest niedziela to i chętnych masa. Dla odmiany jadłem pizzę z kebabem i polecam.
11 jun 2022 om 21:23 Bezorging duurde 2 uur. Frietjes waren opgewarmd en slap. Belachelijk, ben dit niet gewend van dit bedrijf
11 jun 2022 om 20:31 Eten wel oke als je dronken bent, bezorgtijd duurde half uur langer dan de beloofde tijd.
6 jun 2022 om 19:33 Durum kebab was goed. Friet slap en vochtig. Snel bezorgd (25 minuten).
6 jun 2022 om 9:34 Delicious food. The meal was still warm. I heartily recommend it. I know that if I am hungry and I feel like eating from the city, I will order it in this place
30 mei 2022 om 22:40 Eten was koud en smaakte nergens naar